Het Tecnica Blizzard ambassadeursteam is er klaar voor!

Maak kennis met... Robert Blanchaer

Goed nieuws voor de hogere skigebieden want er gaan weer grote hoeveelheden sneeuw vallen. Dat zal bij veel wintersporters hun hart sneller doen kloppen. Zo ook bij het Tecnica Blizzard ambassadeursteam! Zij staan weer in vol ornaat te trappelen voor het winterseizoen. Met overvolle agenda's vertrekken ze allemaal richting de Alpenlanden, of ze zitten daar al, en Tecnica en Blizzard steunen hen hier natuurlijk graag bij. Nieuwsgierig wie er bij ons ambassadeursteam hoort? Lees dan snel verder!

In 1972 behaalde Robert (1952) een 7e plaats op Olympische Winterspelen. Deze ex-wedstrijd skiër is een echte all-rounder: zijn focus lag zowel op de afdaling als op de slalom. Na deze carrière haalde Robert zijn diploma als skileraar. Hij is jarenlang werkzaam geweest in de Franse Alpen en werkte als trainer van het Brussels skiteam en het Antwerp Ski Team.

Tegenwoordig begeleidt Robert groepen op wintersportreizen in de Alpenlanden, gespecialiseerd in het freeriden en toerski (verantwoord begeleiden van mensen die willen freeriden of beginnende freeriders). De eerste skitrip stond gepland op vrijdag 26 oktober voor de herfststage in Hintertux. Begin december vertrekt hij met een groep voor Andermatt en daarna volgen de skireizen aansluitend.

Vorig jaar reisde Robert van het Zwitserse Engelberg en de Italiaanse regio Via Lattea/Sestriere/Clavieret tot aan Hokkaido, Japan. Robert reist met privé-groepen heel wat af. Dagenlang touren... Er staat dus genoeg in de agenda van deze Belgische ambassadeur!

Met de Tecnica Cochise 130 DYN, Blizzard Zero G 095 en Blizzard Rustler 10 zal ook deze Tecnica Blizzard fanaat het nieuwe winterseizoen invliegen!

Natuurlijk houden we je op de hoogte van de prestaties van onze ambassadeurs dit seizoen! Dat kan via onderstaande link.

Foto's: Robert Blanchaer