Een skischoen die aan elke voet past

Tecnica Mach1 – Drie verschillende volumes met het hoogste level van performance én comfort

Elke individuele voet is uniek. Zelfs het volume van de ene voet verschilt altijd met dat van de andere voet. Naast de complexiteit van de grote variatie in voetvolume is een skischoen eigenlijk een plastic container die gemiddeld een beperkt aantal dagen per jaar aan je voet zit. Dergelijke complexiteit om elke individuele voet te laten matchen aan een massa product, zoals een skischoen, vraagt om een grondige analyse. De gespecialiseerde bootfitter heeft de nodige kennis en apparatuur om de juiste schoen aan elke individuele voet aan te passen. Tecnica heeft binnen de Benelux een dergelijk gespecialiseerd dealernetwerk geselecteerd.

Met een anatomisch volume concept is de Tecnica Mach1 collectie het boegbeeld van het merk. Binnen de Mach1 serie biedt Tecnica drie verschillende voetvolumes waaruit de bootfitter de meest ideale volume kan kiezen voor jouw voet. De Low Volume (98 mm) skischoen is voor skiërs met een smallere voet, de Mid Volume (100 mm) skischoen is voor skiërs met een medium volume voet en de High Volume (103 mm) skischoen is voor skiërs met een bredere voet en een hogere voetwreef. De Tecnica Mach1 biedt veel aanpassingsmogelijkheden. Het is een skischoen die geschikt is voor elke maat én voetvorm.

De Mach1 serie van Tecnica is een synoniem geworden voor high performance. De schoen biedt optimale aanpassingsmogelijkheden, dankzij het C.A.S. (Custom Adaptive Shape) systeem. De binnenschoen (liner) zorgt daarbij voor optimaal comfort, de buitenschoen (shell) levert de prestatie.

Naast de drie verschillende volumes kan een skiër kiezen uit verschillende stijfheden (flex). De flex varieert bij mannen van 110 tot 130 en bij vrouwen van 95 tot 115. De dames skischoenen vallen binnen het W2W concept. Women to Women is een wereldwijd Blizzard / Tecnica initiatief met de missie om specifieke en authentieke vrouwenproducten te ontwerpen die toegewijde en gepassioneerde skiesters, ongeacht hun vaardigheden, naar een nieuw niveau van vertrouwen en vrijheid brengen. Bovendien is de dames serie anatomisch verschillend van de heren serie. In functie van de specifieke anatomie van een vrouwenvoet.

Tecnica Mach1 130
Krachtige skiërs zullen de combinatie van een directe krachtoverdracht, optimale controle en comfort in de Mach1 130 zeker kunnen waarderen. Of je nu na de voet analyse uitkomt bij een Low volume, Medium Volum of High Volume, deze Mach1 130 is met een uitstekende out-of-the-box pasvorm, de ideale keuze voor veeleisende sportieve skiërs. Het C.A.S. systeem in de shell en liner biedt zelfs nog meer mogelijkheden op het gebied van aanpassingen van de pasvorm, zoals in elke Mach1 skischoen. Naast de hogere flex van de shell onderscheid deze 130 zich van de 120 en 110 door stuggere opvulmaterialen van de liner.

Tecnica Mach1 105 W
Een sportieve dames skischoen beschikbaar in drie verschillende volumes. Het C.A.S. systeem in de shell en liner biedt zelfs nog meer mogelijkheden op het gebied van aanpassingen van de pasvorm, zoals in elke Mach1 skischoen. De liner is voorzien van lamswol met Celliant microkristallen. Deze kristallen zetten lichaamswarmte om in infrarood straling, wat de bloedcirculatie stimuleert en daarmee de lichaamswarmte verhoogt. Dit vermindert de kans op koude voeten aanzienlijk!

Voor welk niveau van flex je ook kiest, de Mach1 serie van Tecnica staat garant voor een optimaal pascomfort in combinatie met jouw performance!