De perfecte schoen voor moderne hikers

Tecnica Plasma GTX

Ben jij een échte outdoor fan, een liefhebber van de natuur in hart en nieren en gaat het bij jou om dé ultieme outdoor ervaring? Hoe frustrerend is het dan wanneer je tijdens je hike niet verder kunt door blaren en pijnlijke voeten... Dat het een kwelling wordt wanneer je besluit door te gaan om alsnog de top te bereiken, of die leuke berghut aan het einde van je route. De ultieme outdoor ervaring bereik je wanneer je je niet hoeft te ergeren aan de pijn in je voeten. Wanneer je gewoon onbezorgd en vol zelfvertrouwen kunt genieten van je hike en al het natuurschoon. Technisch goed passende schoenen kunnen daarbij het grote verschil maken! Schoenen die zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen van elke outdoor enthousiast en die jouw voeten het beste draagcomfort en optimale bescherming kunnen bieden.

De Tecnica Plasma GTX is een zeer lichte en flexibele wandelschoen. Deze schoen biedt jouw voeten comfort, mobiliteit en een verbazingwekkende ondersteuning op de meest technische wandelpaden. De pasvorm en het voetbed kunnen namelijk bij de gespecialiseerde winkelier binnen 20 minuten volledig aangepast worden aan de vorm van jouw voeten. Dit gebeurt met behulp van een unieke en gepatenteerde machine. Deze (Custom Adaptive Shape) technologie bestaat uit een door warmte vervormbaar materiaal (thermoplast) op de belangrijkste plaatsen, namelijk de hiel en de voetboog. Ook het voetbed is van dit materiaal gemaakt en kan door warmte vervormd worden ten behoeve van een optimale drukverdeling onder de voet. Deze C.A.S. technologie is tevens een geweldige oplossing voor vrouwen met smalle hielen die vaak last hebben van blaren in te wijde schoenen.

Andere Tecnica collecties die over de unieke C.A.S. technologie beschikken zijn de Forge (trekking), de Plasma Mid (hiking) en de Origin (trail running) modellen.