Tecnica Mach1: hoog volume, hoog comfort

Drie verschillende volumes voor de hoogst mogelijke performance

Comfort en precisie zijn het allerbelangrijkste bij skischoenen en nu is dat zelfs mogelijk voor bredere voeten! In navolging van de 98 millimeter Low Volume leest en de 100 millimeter Mid Volume leest, heeft Tecnica de Mach1 lijn uitgebreid met de nieuwe 103 millimeter High Volume leest. Een nieuw design en een nieuwe pasvorm voor meer volume, zonder in te leveren op de performance.

De Mach1 skischoenen zitten om de voet als een tweede huid. Zelfs de kleinste beweging wordt direct overgebracht naar de ski en de hiel en middenvoet zitten stevig in de skischoen, zonder te bewegen. Je blijft stevig in je skischoenen staan, wanneer je snel en met korte of lange bochten naar beneden gaat.

De Mach1 van Tecnica biedt alles waar je als skiër van droomt en laat je optimaal genieten van de afdaling, met een gevoel dat je één bent met de ski. De ontwerpers van de Italiaanse skischoenenspecialist hebben optimaal gebruik gemaakt van hun vaardigheden en hebben gekozen voor nieuwe, lichtgewicht synthetische materialen, een anatomische pasvorm en de optie voor verschillende volumes en breedtes. Elk model in de Mach1 collectie is verkrijgbaar in drie volumes. Voor een optimale pasvorm maakt het C.A.S. (Custom Adaptive System) het mogelijk om de schaal en liner aan te passen aan de drager.