T-Drive in alle drie de volumes bechikbaar!

Betere prestaties en meer comfort

Een ware game changer om de performance en het comfort te verbeteren. En dat allemaal dankzij de revolutionaire verbinding tussen de shell en de cuff. Waar het over gaat? Over Tecnica T-Drive! Bij deze innovatie zorgt een dynamische carbon verbinding voor een langere hefboom, vergeleken met traditionele skischoenen. Dit zorgt weer voor een efficiëntere performance, een nauwkeurig skigedrag en meer comfort. Voorheen was de innovatieve T-Drive beschikbaar voor diverse Mach1 MV en LV modellen. Nieuw dit seizoen is dat de Tecnica de T-Drive voor alle drie de volumes heeft ontworpen, zo ook de Mach1 HV.

In vergelijking met traditionele skischoenen zorgt de T-Drive dynamische carbon verbinding voor een langere hefboom. Hierdoor kun je sneller van kant wisselen, worden de zijdelingse kracht en stabiliteit verhoogd en ski je nauwkeuriger op de kant. De T-Drive technologie creëert een sterkere en effectievere verbinding tussen de cuff en de shell, die de flex van de skischoen ondersteunt en vervorming van de kunststof tegengaat. Het resultaat is een verminderde verspilling van energie en een efficiëntere krachtoverdracht.

In de Mach1 met T-Drive komt comfort van vele kanten. De T-Drive technologie zorgt voor een progressieve flex, ongeacht de temperatuur, waardoor de vorm onveranderd blijft en de pasvorm gelijk. De ondersteuning van T-Drive maakt ook het gebruik van zachtere kunststoffen in de zone van de voetwreef mogelijk. Zonder compromis op de performance, maar wel met het voordeel dat de skischoen makkelijker aan en uit te trekken is.

Een game changing technologie om prestaties en comfort te verbeteren dankzij de revolutionaire shell-to-cuff verbinding.