Nauwkeurig, efficiënt, comfortabel

Nieuw van Tecnica: T-Drive voor Mach1 MV

Een ware game changer om de performance en het comfort te verbeteren. En dat allemaal dankzij de revolutionaire nieuwe verbinding tussen de shell en de cuff. Waar het over gaat? Over Tecnica T-Drive! Bij deze innovatie zorgt een dynamische carbon verbinding voor een langere hefboom, vergeleken met traditionele skischoenen. Dit zorgt weer voor een efficiëntere performance, een nauwkeurig skigedrag en meer comfort.

Nauwkeurig
In vergelijking met traditionele skischoenen zorgt de T-Drive dynamische carbon verbinding voor een langere hefboom. Hierdoor kun je sneller van kant wisselen, worden de zijdelingse kracht en stabiliteit verhoogd en ski je nauwkeuriger op de kant.

Efficiënte
De T-Drive technologie creëert een sterkere en effectievere verbinding tussen de cuff en de shell, die de flex van de skischoen ondersteunt en vervorming van het kunststof tegengaat. Het resultaat is een verminderde verspilling van energie en een efficiëntere krachtoverdracht.

Comfort
In de nieuwe Mach1 MV komt comfort van vele kanten. De T-Drive technologie zorgt voor een progressieve flex, ongeacht de temperatuur, waardoor de vorm onveranderd blijft en de pasvorm gelijk. De ondersteuning van T-Drive maakt ook het gebruik van zachtere kunststoffen in de zone van de voetwreef mogelijk. Zonder compromis op de performance, maar wel met het voordeel dat de skischoen makkelijker aan en uit te trekken is.

De innovatieve T-Drive is terug te vinden op de Mach1 MV Concept, Mach1 MV 130, Mach1 MV 120 en de Mach1 MV 110.