Het Tecnica Blizzard ambassadeursteam is er klaar voor!

Klaar voor de winter met... Tomas Schuijtemaker

Goed nieuws voor de hogere skigebieden want er gaan weer grote hoeveelheden sneeuw vallen. Dat zal bij veel wintersporters hun hart sneller doen kloppen. Zo ook bij het Tecnica Blizzard ambassadeursteam! Zij staan weer in vol ornaat te trappelen voor het winterseizoen. Met overvolle agenda's vertrekken ze allemaal richting de Alpenlanden, of ze zitten daar al, en Tecnica en Blizzard steunen hen hier natuurlijk graag bij. Nieuwsgierig wie er bij ons ambassadeursteam hoort? Lees dan snel verder!

Tomas' dagelijkse werkzaamheden staan altijd in het teken van de wintersport: hij werkt voor Snowsports Academy en het CIOS Haarlem Hoofddorp. "Er gaat geen dag voorbij dat er geen ski’s in mijn auto liggen om te reizen naar verschillende Nederlandse indoorhallen en of rollerbanen om daar opleidingen en trainingen te geven aan skileraren, trainers en docenten," aldus Tomas.

Tomas begon op zijn 4de met skiën in het kleine dorpje Château-d’Oex, vlakbij Gstaad in Zwitserland. Tijdens zijn latere CIOS opleiding probeerde Tomas vaak als skileraar mee te gaan met Nederlandse schoolgroepen. Dit resulteerde uiteindelijk in 12 seizoenen wonen en werken in Oostenrijk bij de skischool Sport-Aplin in Zell am See – Kaprun.

Zijn winter is alweer ruimschoots gestart met:
- Een ROC MBO scholing voor docenten van sportopleidingen in heel Nederland die sneeuwsport gerelateerde vakken aanbieden
- Een bijscholing voor Snowpro’s (officiëel de Nederlandse Vereniging van Ski- en Sneeuwsportleraren)
- Een brainstromsessie met Snowsports Academy bij snowsportscentrum Utrecht over rollerbaan opleidingen
- Een Anwärter (Deel II) opleiding in Oostenrijk voor Snowsports Academy tijdens de herfstvakantie met ruim 100 deelnemeers op de gletsjer van Kaprun (Kitzsteinhorn)
- Een NSI (Deel I) opleiding in Snowworld Zoetermeer met Snowsports Academy voor het CIOS Haarlem Hoofddorp
- Bezoeken aan verschillende open dagen van sneeuw-, roller- en borstelbanen in Nederland
- Samen met de studenten van het CIOS Haarlem Hoofddorp lessen verzorgen voor verschillende scholen, organisaties en bedrijven

Een opsomming van wat er zo al speelt in het leven van een van de ambassadeurs. En met de Tecnica Cochise 130 DYN, Blizzard WRC en Blizzard SRC zal ook deze Tecnica Blizzard fanaat het nieuwe winterseizoen invliegen!

Natuurlijk houden we je op de hoogte van de prestaties van onze ambassadeurs dit seizoen! Dat kan via onderstaande link. Je kan Tomas ook direct volgen op Facebook en Instagram: tomas__schuijtemaker en via www.snowsportacademy.nl (opleider info en foto's van opleidingen).


Foto's: Andreas Putz, Iris van der Zande