#LiveTheMoment

Nieuwe Zero G collectie van Tecnica

De simpele waarheid ligt in wat we doen en voor wie we dat doen. Ontdekkingen worden gedaan wanneer je buiten de gebaande paden gaat. De gloednieuwe Zero G collectie verlegt de grenzen van wat een lichtgewicht skischoen kan doen. Uniek gebruik van carbon en andere lichtgewicht materialen, in combinatie met geavanceerde technologie├źn, maakt het mogelijk om trouw te blijven aan de beloftes van Tecnica en een downhill performance zonder compromissen te garanderen.

Zero G skischoenen
De Zero G skischoenen van Tecnica zorgen voor een uitstekende downhill performance dankzij vier buckles, een overlap shell constrcutie, een nauwkeurige en anatomische pasvorm en een progressieve en soepele flex. Extreem lichtgewicht (de Zero G Tour Pro weegt slechts 1320 gram) en voorzien van het double blocking cuff mobility systeem, bieden de Zero G skischoenen een bewegingsvrijheid van 55 graden. Dit zorgt voor een uphill ervaring die met niks te vergelijken is.

Bij een paar Zero G skischoenen horen natuurlijk ook Zero G ski's. De ski's in de nieuwe Zero G collectie van Blizzard laten je zo snel gaan als je zelf wilt, of je nu naar boven of naar beneden gaat. Dankzij de opnieuw ontworpen Carbon Drive 2.0 technologie bieden de Zero G ski's downhill nog meer stabiliteit en vertrouwen, terwijl ze ook nog eens ontzettend lichtgewicht zijn.

In de Benelux zijn Alex Hooftman, Dirk Schampaert en Jelle Staleman de ambassadeurs voor Zero G. Op onze websites en social media kanalen zullen we je op de hoogte houden van hun belevenissen met de Zero G ski's en skischoenen.